Klädbutiker online

Kläder onlineDet finns ett stort utbud av webbshoppar med klädförsäljning. Att köpa kläder på nätet kan vara lite vanskligt med tanke på storlek och passform. Titta därför vilka köpvillkor som gäller om du skulle behöva byta till en annan storlek eller om du vill returnera en vara. Ofta är det du som kund som får stå för frakten tillbaka till webbutiken, men en del erbjuder fria returer.

Här listar jag några bra webbutiker som säljer kläder.

HM – säljer kläder online till både dam, herr och barn. De säljer också heminredning, träningskläder, badkläder, accessoarer, väskor och skor i sin webbutik. Är du medlem hos HM får du poäng på alla köp du gör både i butik och i webbshoppen. HM är ju en stor aktör och mycket pålitliga och för mig har det alltid gått smidigt att beställa därifrån. Du kan ju alltid ta en sväng förbi HM och kika på kläderna i butiken, fördelen med det är att du ibland kan utnyttja extra rabatter online.

Ellos – stort postorderföretag där du kan handla kläder till dam, herr och barn. De säljer sina egna märken och andra märkesprodukter som Esprit, Desigual, Lee med flera. De har också skor, accessoarer, heminredning och elektronik i sortimentet. Missa inte stora reaavdelningen, du kan ofta hitta trevliga fynd där. Ellos brukar också bombardera mig med rabatter, typ kör 3 få den billigaste på köpet eller 50% på det billigaste produkten när du handlar för 300 kr eller mer och liknande erbjudanden. Ellos är för mig en nätbutik med märkeskläder som man ibland kan fynd rejält. Jag brukar dock fynd skor, eftersom det är svårt att hitta billiga märkesskor.

Zalando – nätförsäljning av eget klädmärke samt massor av andra märkeskläder. Priserna varierar från lågt till högt och de har en blandning mellan lyxmärken som Marchesa Notte, Escada, Cavalli och budgetmärken som Dorothy Perkins och Vero Moda. I sortimentet finns kläder för herr, dam och barn och de säljer även skor, sportkläder och accessoarer. Har bra villkor med alltid fri frakt och fria returer samt öppet köp i 100 dagar, det gillas väldigt mycket.

Boozt – Kläder för hela familjen, säljer klädmärken i olika prisklasser och erbjuder fri retur av beställningen. Har aldrig beställt därifrån själv men de har fått väldigt bra betyg och bra recensioner.

Brothers – webbutik med herrkläder, det finns det inte allt för många av. De har också fysiska butiker. Säljer märken som Riley, Tommy Hillfiger, J. Lindeberg, Oscar of Sweden med flera, kan dock tycka att utbudet av varumärken kan vara lite i det minsta laget även om det är kvalitétsmärken. Har också bra villkor med fir frakt och fria returer.

Laredoute – stort franskt postorderföretag med försäljning i Sverige. Massor av kläder för hela familjen. Säljer både egna klädmärken och andra klädmärken som Levis och French Connection. Har också skor, heminredning och accessoarer i webbutiken. Likt Ellos brukar Leardoute ha en trevlig outlet med rabatter och är också ett av de bolag som bombarderar dig med rabattkoder och rabatterade priser titt som tätt.

Bubbleroom – erbjuder dam och herrkläder i sin webbutik och har varumärken i alla prisklasser. Har ett stort och varierat utbud.

ASOS – brittisk webbutik med kläder för dam och herr. Många kläder att välja mellan och de säljer också förutom egna kläder också andra varumärken. Fri frakt till Sverige om du handlar för över 250 kr. På ASOS kan du framförallt hitta fin klänningar som du inte kan hitta i många andra butiker, dock till varierade priser, ibland kan du hitta en fin klänning för några hundra och ibland för flera tusen.

Frontmen – säljer herrkläder från kända varumärken som Gant, Filippa K, Hugo Boss, Tiger Of Sweden, NN07 med flera. Har också egna märket Frontmen Collection. Fri frakt.

Miinto – Samlingsbutik där flera olika butiker runt om i Sverige säljer sina produkter. Här hittar du kläder och skor från kända varumärken för både dam och herr. Har ett gigantiskt utbud av varumärken. Oavsett om du beställer från en eller flera butiker skickas din beställning fraktfritt.

Nelly + NLYMAN – två systersiter, Nelly säljer damkläder och på NLYMAN kan du shoppa herrkläder. Säljer egna varumärket plus andra kända varumärken.

Stayhard – märkesbutik för herrar som har fri frakt.

Veromoda – veromoda säljer sina kläder i en egen webbutik, säljer endast damkläder. Fri frakt över 499 kr och alltid fria returer.