Spel, hobby och lek på nätet

Länktips inom spel och hobbyVi behöver alla roa oss ibland, stora som små! Tycker du det är ont om hobbyartiklar, spel eller leksaker i butikerna där du bor kan du bara göra en snabbsökning på nätet så har du snart tillgång till en oas av roliga prylar.

Om du gillar att pyssla så kommer du hitta ett flertal webbutiker som säljer alltifrån hobbymaterial till smyckesmaterial och sybehör. Är du ute efter spel och klurigheter för barn och vuxna så kommer du även finna en rad varianter av dessa produkter. Just leksaker är det kanske inte så ont om i butikerna du har i närheten, men det skadar ju inte att ta en titt på nätet och se om det finns något roligt också där!

Lista över bra hobby- spel- och leksaksbutiker på nätet.

Slöjddetaljer – Stor hobbybutik med allt för den som gillar att pyssla. Smyckesdelar, verktyg för trä och metallslöjd, måleritillbehör, papper och dekoration till scarpbooking och mycket mer finns i sortimentet.

Panduro – stor kedja som säljer produkter för hobbypysslaren i både butiker och via sin webbshop. Pandur o har allt du behöver om du ska pyssla och skapa. Allt från verktyg till färger och pärlor kan använda för att exempelvis skapa halsband eller armband. Panduro är lite ett mecka för oss som älskar pyssel.

MJ Hobby – affären för dig som håller på med modelljärnvägar. Ett av få butiker som säljer modelljärnvägar på nätet.

Hobbex – stort sortiment av modellbygge, radiostyrt, spel och knåp. Säljer både på nätet och i butiker.

Tyg.se – här kan du beställa tyger på metervara över nätet, garn och sytillbehör. Allt du behöver för att sy dina egna kreationer eller bara göra din egna gardiner.

Toys r Us – leksaksvaruhus med leksaker för barn i alla åldrar. Har också sällskapsspel för vuxna i sortimentet. Beställ över nätet eller besök någon av butikerna för att handla. Stort utbud och ett av de ledande aktörer när det kommer till leksaker för barn.

Abc leksaker – säljer barnleksaker, inredning för barnrum och läroprodukter för barn.

Br leksaker – stor leksaksbutik med försäljning både över Internet och i fysiska butiker. En klassisk leksaksbutik som nu även säljer på nätet men det är de fysiska butikerna som är lite av deras signum.

Disneystore – officiell disneybutik som säljer mjukdjur och alla möjliga slags barnleksaker med disneytema.

Ebrix – affär som specialiserat sig på lego!

Ekokul – leksaker för barn och baby som är ekologiska och giftfria.

Krabat – har en blandning av egna leksaker och leksaker som finns att köpa även på andra ställen.

Pusselbutiken – stort sortiment av pussel. Här hittar du pussel med alltifrån 50 bitar till över 30 000.

spelexperten – har alla möjliga typer av sällskapsspel i sortimentet. Alltifrån frågespel till air hockey och
monopol.

Pokerbutiken – säljer pokerprodukter och har även en några andra spelprodukter i sortimentet som roulettehjul och tärningar. En av de ledan butikerna när de kommer till pokerprodukerna har framförallt ett stort utbud av kortlekar.

World of Boardgames – Umeåbaserad butik som säljer sällskapsspel på nätet. Har ett gigantiskt lager av spel för alla tillfällen.

Partykungen – säljer spel som passar till fester och sociala tillställningar

Teknikmagasinet – har massor av kul prylar plus spel