Butiker med heminredning

inredningsbutiker I detta inlägg tänkte jag tipsa om några butiker som säljer heminredning.

HM Home – för några år sedan började HM sälja heminredning både på nätet och i utvalda butiker. De säljer framförallt textilier för kök, vardagsrum och sovrum samt dekorativa och användbara accessoarer för hemmet. Personligen tycker jag de har bra produkter till ett bra pris.

Zara Home – är också en klädkedja som säljer heminredning. Textilier och dekoration säljs, men även en hel del annat som tvålpumpar, tallrikar och lampor är några av produkterna som finns i sortimentet. Siten är på engelska men de levererar till Sverige.

Mio – möbelvaruhus med nätbutik. Beställ alltifrån möbler till inredningsdetaljer.

IKEA – säljer utvalda produkter ur sitt sortiment över webben. Och alla känner till IKEA. Stort utbud och har allt du behöver. Att gå i deras butiker kan vara en upplevelse.

Hemtex – stor butikskedja med inriktning på hemtextilier. Säljer över nätet. Hemtex är ett av de klassiska märkena som nästa alla känner till. Butikerna brukar ha det mesta man behöver när det kommer till sängkläder och andra textilier men inte väldigt mycket när det gäller inredning även om det har en del i sitt sortiment.

Royaldesign – Säljer designprodukter för hemmet. Erbjuder alltifrån möbler, glas och porslin till vaser och ljusstakar. Royaldesign satsar oftast på varumärken och därmed är det oftast lite dyrare produkter, dock innebär det också att Royaldesign har lite mer udda produkter i sitt sortiment som du inte hittar någon annanstans.

Rum21 – möbler och inredningsdetaljer från kända varumärken och formgivare.
Furniturebox – möbelvaruhus med försäljning över nätet och butik och showroom i Farsta i Stockholm. Säljer allt i möbelväg för hemmet.

Chilli – belysning, möbler och inredningsdetaljer. Har ett stort sortimentet av både det ena och det andra. Har mycket shabby chick inspirerade produkter, precis i min stil.

Lagerhaus – säljer sin egen kollektion av heminredning och kökstillbehör.

Em möbler – möbelvaruhus som säljer i butik och i sin webbshop.

Frapp – designbutik för inredningsintresserade!

Nacka byggnadsvård – för dig som letar efter gamla och nytillverkade inredningsdetaljer som passar äldre byggnadsstilar.

Möjligheterna att köpa snygg och annorlunda heminredning på nätet är näst intill oändlig! Det finns mängder med butiker, stora som små, som specialiserat sig på inredningsbranschen. Att köpa möbler över nätet kan kännas vanskligt, särskilt sådana möbler man först vill prova som sängar och soffor. Därför har en del butiker så kallade showrooms dit man kan åka och titta på och prova möblerna innan man gör en beställning. Det är inte alltid man har nära till dessa showrooms, då får man bestämma om man ska chansa eller leta vidare efter möbler på nära håll som man kan prova.