Barn- och babybutiker

Handla kläder och leksaker till baby och barn på nätetAtt handla på nätet kan vara smidigt för dig som har eller väntar barn. På nätet får du tillgång till ett enormt produktutbud och du kan enkelt jämföra priser i olika butiker utan att behöva lämna hemmet.

Här kommer en lista med nätbutiker som säljer alltifrån barnkläder till leksaker och babyprylar! I listan finns också tips på några bra sajter där du kan fynda begagnade kläder och leksaker. Eftersom barn utvecklas och växer snabbt kan man hitta både nya och nästan oanvända produkter på second hand.

Det finns dock vissa produkter man ska undvika att köpa begagnat, till exempel bilbarnstolar. Du kan aldrig veta om bilbarnstolen varit krockad eller tappad i marken. Samma sak gäller till exempel cykelhjälmar och liknande. Köp därför alltid säkerhetsutrustning av en seriös butik eller någon du verkligen litar på.

Tradera – En av de största svenska auktionssajterna. Här finns både nytt och begagnat att buda hem. Kolla om det finns några roliga leksaker i bra skick eller bra kläder till barnen.

Minimera.se – Sajt där du kan köpa begagnade kläder för hela familjen. Bland produkterna finns många kända varumärken.

Zalando – Stor nätbutik med massor av kläder och skor.

Jollyroom – allt-i-ett-butik med kläder, inredning till barnrum, babyprodukter, leksaker och mamma-prylar.

Big Baby – Kedja med både fysiska butiker och näthandel. Fokuserar främst på babyprodukter som barnvagnar, spjälsängar, babyleksaker och liknande. De brukar ha generösa kampanjer som du kan dra nytta av om du storhandlar.

Babybox.se – Här kan du som väntar barn beställa hem gratisboxar från Apoteksgruppen, Lloyds Apotek och Babyproffsen. I boxarna finns gratisprover och andra gåvor som kan vara till nytta den första bebistiden.

Babyworld – Köp allt du behöver till bebisen hos babyworld. De har fysisk butik i Uppsala och försäljning över nätet. I butiken finns alltifrån säkerhetsprodukter till inredning till barnkammaren, kläder, leksaker och utrustning.

Babyproffsen – Ytterligare en butikskedja med babyprylar. Håll koll på kampanjer och erbjudanden som ger dig lite extra för pengarna.

Livly – Populärt klädmärke för barn i åldrarna 0-8 år.

Elodie Details – Säljer textilprodukter i vacker och fin design. Här finns till exempel regnskydd till barnvagn, filtar och skötväskor.

Skip Hop – Nätbutik som säljer leksaker och babyprodukter av det egna märket. De gör även skötväskor som är mycket omtyckta.

Ekokul – Butik fylld med giftfria och ekologiska produkter för dig och ditt barn.

KokoBello – Stort fokus på barnvänliga produkter utan gifter.

Mini Rodini – Barnkläder med stora mönster.

Petit Bateau – Franskt märke som säljer fina kläder i klassiskt utförande och bra material.

Geggamoja – Svenskt klädmärke för barn mellan 0-10 år. Kläderna är ekologiska och hållbara.

Detta är bara ett litet urval av alla nätbutiker som finns att välja bland! Jämförelsesajter som prisjakt och pricerunner kan guida dig till butikerna med de bästa priserna.

Tänk också på att de stora kedjorna ofta har onlineförsäljning. Så missa inte att kolla in till exempel H&M, Lindex, Stadium, Zara och Kappahl!

Lycka till!