Om Sandra

Hallå!

Jag heter Sandra, är en shoppingglad tjej i 30-årsåldern som har haft turen att få vara med och uppleva eran med näthandel! Jag minns mitt första nervösa köp över Internet som om det var i går. Hade beställningen kommit fram? Skulle varorna se ut som jag hade hoppats på och hur lång tid skulle det ta innan min beställning kom fram? Då beställde jag mot faktura och allt fungerade finfint.

När jag skulle göra första köpet mot förskottsbetalning blev det en ny nervös väntan. Skulle jag bli lurad? Skulle varorna komma? Även det köpet gick bra och det har i princip alla köp gjort sedan dess. Under åren har det blivit en hel del nätköp och även om jag inte längre är nervös när jag handlar så är jag självklart alltid försiktig och säkerhetsmedveten. Jag handlar inte av webbutiker som har fått dåliga omdömen av andra kunder och jag handlar bara om shoppen känns trygg och säker när det gäller betalningen.

Vad är det jag shoppar då? Jag har faktiskt klickat hem allt möjligt över Internet. Teknikprylar, hårprodukter, böcker, musik, kläder, smink, pysselprylar, husdjursleksaker, köksgeråd, heminredning, mat, smycken, reservdelar till bilen, spel och mycket mer. Jag har också provat nätauktioner och det har också fungerat bra.

Som du kanske förstår av ovan nämnda shoppingkategorier så är jag intresserad av ganska många olika saker, dock går det lite i perioder. Ibland är jag väldigt modeintresserad, ibland är jag mer kreativ och vill pyssla och ibland är det heminredning som lockar. Därför har jag också samlat på mig lite erfarenhet av att handla olika typer av varor över nätet som jag hoppas kan vara användbart i bloggen.

Med denna blogg tänkte jag dela med mig av shoppingtips och tipsa om hur du kan använda Internet för att förenkla handlandet. Hoppas du kommer tycka bloggen är användbar och inspirerande!